ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΦΑΑ 3Χ3 BASKETBALL TOURNAMENT 2024

Wednesday 29 Μαΐου 2024
ΤΕΦΑΑ 3Χ3 Basketball Tournament 2024

Προσκαλούμε τους/τις φοιτητές/τριες της Σχολής μας να λάβουν μέρος στο ΤΕΦΑΑ 3Χ3 Basketball Tournament 2024 που διοργανώνεται από τους φοιτητές/τριες των ειδικεύσεων Αθλητική Διοίκηση, Ενόργανη Γυμναστική και Ρυθμική Γυμναστική, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Την Τετάρτη 29/05/2024 και ώρα 09.00 π.μ. σας περιμένουμε στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της σχολής, στη μεγάλη αθλητική μας γιορτή με πολύ μπάσκετ, μουσική και χορό!

Ο σκοπός της διοργάνωσης του τουρνουά είναι εκπαιδευτικός ώστε να δώσει την ευκαιρία στους φοιτητές/τριες της Σχολής να εντρυφήσουν και να μάθουν μέσα από την εμπειρία τον τρόπο διαχείρισης μιας αθλητικής διοργάνωσης χρησιμοποιώντας εργαλεία αθλητικού μάνατζμεντ και μάρκετινγκ.

Λόγω του περιορισμένου χρόνου, οι συμμετοχές των ομάδων περιορίζονται στις δώδεκα (12) και θα τηρηθεί σειρά (χρονικής) προτεραιότητας. Δηλαδή, στο τουρνουά θα λάβουν μέρος οι δώδεκα (12) πρώτες πλήρεις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή. Για τον λόγο αυτό, ετοιμάστε τις ομάδες σας και σπεύστε να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/z7ovGgiRXC1kYZ2a6

Οι ομάδες αποτελούνται από τρεις (ελάχιστο) έως πέντε (μέγιστο) παίκτες ανεξαρτήτου φύλου, δηλαδή μπορεί να είναι μεικτές ή ιδίου φύλου.

Δεν μπορεί να λείψει εννοείται από την φετινή διοργάνωση ο διαγωνισμός adidas 3 point contest που πάντα παρουσιάζει υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.

  • Κάθε μέλος της νικήτριας ομάδας και ο/η νικητής/τρια του adidas 3 point contestθα λάβει ως δώρο από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια adidas.
  • Κάθε μέλος της δεύτερης ομάδας θα λάβει ως δώρο μία ζακέτα ή ένα φούτερ adidas.

Θα υπάρχουν επιπλέον δώρα για τους νικητές, τους συμμετέχοντες και τους θεατές προσφορά των χορηγών μας: adidas, Fitbuddy, Mandrekas - Youphoria, Affidea και Ghetto tales. Βασικές ανάγκες της διοργάνωσης καλύπτονται από τους υποστηρικτές μας: ΕΔΡΑΝΟCopylineΈπαθλα ΖΕΥΣ, ΙΑΣΙΣ, Τυπογραφική Χρήστος Α.Βλαχοδημητρόπουλος. Χορηγός επικοινωνίας του τουρνουά είναι το SDNA.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του τουρνουά, τους κανονισμούς και τα δώρα των συμμετεχόντων θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://tefaa3x3.weebly.com/ και στο Instagram: tefaa.3x3.

Η Οργανωτική Επιτροπή του ΤΕΦΑΑ 3Χ3 Basketball Tournament 2024.